Jaswina Bihari-Elahi

Wat beweegt mensen om na te denken over hoogdravende thema’s, zoals bijvoorbeeld een armoedevrije wereld, te beginnen in Nederland? Wij stellen de meedenkers (WHD-team) aan u voor.

Deel dit artikel:

Jaswina Bihari-Elahi
wie zijn wij

29/07/2020

Jaswina Bihari-Elahi

Wie ben ik? Een ervaren onderzoeker met ruime aantoonbare ervaring in het hoger onderwijs. Een PhD. in de cultuurwetenschappen. Vaardig in onderzoek en onderwijs met een focus op Culturele Diversiteit, Sociaal Werk, Stedelijke Vraagstukken waaronder armoede en de arbeidsmarktdiscriminatie, Cultureel Erfgoed. In mijn vrije tijd schrijf ik columns om een stem te verheffen tegen onrechtvaardigheid en populisme in de samenleving.

Deel dit artikel:
Kees Alders

Auteur: Kees Alders

Webdesigner en schrijver, voor Sociaal en Groen zit ik in het bestuur en de kerngroep, en tevens ben ik webmaster. Voorstander van simpelere en meer begrijpelijke regels.

Geef een reactie