Omvolking: hoe het echt zit

column

30/06/2024

 

Ik wil graag even opkomen voor mevrouw Klever die als PVV-kandidaat voor de ministerspost van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingshulp in de Tweede Kamer beweerde dat de omvolking van Europa ‘feitelijk’ is.

Iedereen (behalve de PVV-stemmers dan) valt heel erg over dat woord. Het is een woord uit de nazi-ideologie, lees je in de kranten. En nu wordt het weer gebruikt. Door Martin Bosma, Geert Wilders, Marjolein Faber én Reinette Klever.

Maar we moeten volgens deze mensen ophouden het als nazi-woord te zien. ‘Dat label deel ik niet’, zei mevrouw Klever dan ook. Oké, ik heb het even uitgezocht en ze heeft helemaal gelijk.

Kijk, het zit zo.

De nazi’s gebruikten omvolking als strategie. Ze wilden door migratie zoveel mogelijk Duitsers in andere landen pompen zodat ze dan die landen in konden lijven. Denk aan de Sudetenduitsers.

Wil Klever dan ook de omvolkingstrategie toepassen door bijvoorbeeld Nederlanders te laten migreren net over de grens van Duitsland en België om vervolgens die gebieden voor Nederland te claimen? Nee, dat wil ze niet.

Ze is juist bang voor omvolking. Alle PVV’ers vinden het eerder een eng woord. Het is geen strategie maar een complottheorie. Niet iets wenselijks maar iets gevaarlijks.
Omvolking gaat niet over expansie van ons rijk, maar ‘inspantie’: de omvolking vindt binnen onze grenzen plaats. Wij, blanke Nederlanders worden bedreigd door al die gekleurde mensen, vooral zij die Allah aanbidden.

Echter, waar de nazi’s openlijk omvolking nastreefden, is de boeman die nu omvolking nastreeft onzichtbaar. Wie is er toch bezig om te zorgen dat al die zielige blanke Nederlanders straks in de minderheid zijn in hun eigen land? Die, wie weet, gedwongen worden om met de neus naar Mecca te bidden. Vijf keer per dag! Mijn hemel!

Is het de linkse elite? Is het Rutte die 14 jaar aan de macht was? Is het de koning (want Maxima, hè)? Of Hamas misschien? Je weet het niet. Niemand weet het.

En dan zit hier een hele rare switch die de PVV weliswaar niet op nazi’s laat lijken maar wel op fascisten. de PVV heeft een zondebok voor de problemen in Nederland gevonden. En die is goed zichtbaar ook. De moslims maken ons land he-le-maal kapot.

En al die zwarte mensen die kermen over hun slavernijverleden ook. Ze maken de fiere Nederlandsche geest van binnenuit kapot en praten ons een minderwaardigheidscomplex aan. En dat past weer in het straatje van de omvolkers.
Wie ze ook mogen zijn.

Eigenlijk zouden we zonder hen beter af zijn. Wat zullen eens we met ze doen? …
Voel je hem…?

Maar blijf van Klever af. Ze vertelde in de Kamer emotioneel dat haar grootouders onderduikers hadden geholpen. En als je grootouders dat deden, kun jij onmogelijk een fascist zijn.

Mag de zondebok die de PVV op het oog heeft straks ook bij haar aankloppen als die moet onderduiken?

Deel dit artikel:

Geef een reactie