Kim Dankoor nieuwe 2e secretaris Sociaal & Groen

Kim Dankoor
wie zijn wij

24/05/2022

We zijn verheugd onze nieuwe 2e secretaris in ons al mooie team te verwelkomen: Kim Dankoor.

Kim past als onze nieuwe 2e secretaris helemaal bij Sociaal & Groen. Sociaal bewogen, maatschappelijk betrokken met aandacht voor een diverse en rechtvaardige samenleving. Van harte welkom Kim!

Kim stelt zich voor:

Mijn naam is Kim Dankoor en ik ben de drijvende kracht achter het mediaplatform KIMBYKIM (Kritische Inzichten op het gebied van Media): een platform dat kinderen, jongeren en volwassenen (ook journalisten) stimuleert om kritisch te reflecteren over de sociale, culturele en politieke invloed van media. Daarnaast ben ik onderzoeker en universitair docent. Ik sluit mij graag aan bij Sociaal & Groen, omdat ik mij (onder andere) wil inzetten voor beter onderwijs, rechtvaardigere journalistiek, een inclusieve samenleving, en een humaner migratie- en vluchtelingenbeleid. Op een naar een mooi huwelijk :)!


Kim Dankoor MSc/PhD candidate
Drijvende kracht KIM -Kritische Inzichten op het gebied van Media-
Driving force KIM -K(C)ritical Insights regarding Media-

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie